Copii

“Învaţă pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, şi când va îmbătrâni, nu se va abate de la ea.”

Proverbe 22:6

Olimpiada Biblică

Convinşi de adevărul versetului Strâng Cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta (Psalmul 119:11),Comunintatea Bisericilor Creștine Baptiste Hunedoara a căutat, de-a lungul anilor să îi ajute pe cei mici să “guste” dulceaţa Cuvântului lui Dumnezeu şi să dorească să îl adune, ca pe o comoară preţioasă, în inima lor.

Una din metodele folosite poartă numele de “Olimpiada Biblică” şi a avut loc pentru prima dată în urmă cu cinsprezece ani. Organizată de Departamentul Învăţătorilor de Şcoală Duminicală pentru Copii din cadrul Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din Romania, olimpiada se desfăşoară în fiecare an, în următoarele etape: la nivel de Biserică, pe comunitate şi faza pe ţară.

O metodă prin care copiii sunt motivaţi să citească zilnic este participarea la concursul “Întrebări Biblice.” În acest sens a fost creat un site la inițiativa și sub coordonarea surorii Cornelia Lup unde sunt postate cinci întrebări în fiecare zi. Premierea se face la sfârşitul fiecărei luni. Dacă accesaţi site-ul http://intrebari.pote.ca, veţi găsi informaţiile de care aveţi nevoie pentru a participa la concurs.

(Visited 313 times, 1 visits today)

 Link-uri utile

uniunea-baptista-300x142-1

institutul-teologic-baptist-bucuresti-admitere Crestinul-azi Slider_img_00   rve-180 alt-fm_tb570