Îndemn pentru post și rugăciune 30 aprilie 2015

 

team-472488_1280

 

După cum ați fost informați și la întâlnirea păstorilor cât și prin scrisoarea primită la biserici din partea comitetului Comunității, ne dorim să avem în fiecare luna cu ajutorul Domnului o zi comună de post și rugăciune. Pentru luna Aprilie aș vrea să vă îndrept atenția spre un verset din Scriptură prin care Domnul se angajează să aducă vindecare și binecuvântare peste țară și peste popor în urma pocăinței.
2 Cronici 7:14.
Dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu, se va smeri, se va ruga şi va căuta Faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara.
 
Vă îndemn să anunțați în bisericile în care slujiți că joi 30 Aprilie vom sta în post și rugăciune ca un semn al smereniei noastre și vom căuta Fața Domnului, nu mâna Domnului, cu dorința de a-L vedea pe El împodobit cu slavă, de a-L cunoaște pe El mai profund și mai intim și ca și Toma odinioară să-i spunem plini de credință și bucurie: Domnul meu și Dumnezeul meu.
Cu pace , Viorel Chiș.
(Visited 54 times, 1 visits today)

Comments

comments

No Comments Yet

Leave a Reply

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Link-uri utile

uniunea-baptista-300x142-1

institutul-teologic-baptist-bucuresti-admitere Crestinul-azi Slider_img_00   rve-180 alt-fm_tb570