Seminar de ucenicizare la Petroșani

biserica-baptista-petrosani1

biserica-baptista-petrosani1

Sâmbătă, 16 mai între orele 9,00-14,00, se va desfăşura în Biserica Baptistă GOLGOTA din Petroşani, un seminar cu tema UCENICIZAREA.

Seminarul va fi susţinut de dr. DAVID TOTH, din SUA. David Toth, este implicat în lucrarea de ucenicizare,mentorare şi plantare de biserici, o mare parte din slujirea dânsului desfăşurându –se în ţări din estul Europei.

Fratele David, a fost parte a echipei MENTORLINK ROMÂNIA, echipă implicată în trecut, in  echiparea unor păstori din ţara noastră.

Convingerile biblice pe care se fundamentează întreaga lucrare şi învăţătură a fr. David sunt dintre cele mai sănătoase,de exemplu:

  • Trecerea de la FOCALIZARE INSTITUŢIONALĂ (crezând şi acţionând ca şi cum Dumnezeu este la lucru în primul rând prin grupul meu, organizaţia mea, lucrarea mea sau prin mine însumi; crezând şi acţionând ca şi cum alţi creţtini sunt cumva „mai prejos” decât mine şi asociaţii mei) la FOCALIZARE PE ÎMPĂRĂŢIE (să ai o viziune cuprinzătoare, holistică asupra Împărăţiei lui Dumnezeu şi o perspectivă care urmăreşte slava lui Hristos şi promovarea Împărăţiei Lui).
  • Trecerea de la LEGALISM (conducere bazată pe o încredere în sine lumească, pe abilităţi şi puncte tari personale şi pe evaluări cuantificabile; conducere care produce competivitate, atitudini critice şi mândrie) la HAR (conducere bazată pe lucrarea înfăptuită de Hristos; trăire şi conducere prin credinţă şi în umilintă, deschidere, zdrobire, disponibilitate de a învăţa şi generozitate).
  • Trecerea de la CONDUCERE POZIŢIONALĂ (conducere bazată în primul rînd pe poziţia organizatorică, putere, influenţă politică, control şi autoritate ce decurg din poziţia ocupată) la CONDUCERE PRIN SLUJIRE ( conducerea şi influenţarea altora prin relaţii autentice, integritate şi o reală atitudine de slujire; dăruire de sine pentru împlinirea nevoilor altora după modelul şi prin puterea lui Hristos).

Toţi cei care doriţi să participaţi (împreună cu fraţi din comitet sau membrii ai bisericilor) sunteţi bineveniţi. Pentru cei care doresc informaţii suplimentare.nr meu este 0731548677, Sebastian Pădurean.

Mult har în slujire.

(Visited 76 times, 1 visits today)

Comments

comments

No Comments Yet

Leave a Reply

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Link-uri utile

uniunea-baptista-300x142-1

institutul-teologic-baptist-bucuresti-admitere Crestinul-azi Slider_img_00   rve-180 alt-fm_tb570